Mijn naam is Anja Winthagen, 55 jaar en ik ben woonachtig in Heerlen.

Mensen hebben mij altijd gefascineerd en dat heeft zich vertaald in mijn werk.

Ruim 25 jaar begeleid ik kleine en grote mensen. Vanuit deze ervaringen en  vooral ook mijn eigen levenservaringen als vrouw werd mijn levensdoel duidelijk: 

.....Vrouwen begeleiden in hun ontwikkeling en  de balans teugvinden in jezelf...

Praktijk Ware Natuur betekent dan ook voor mij: de zachtheid en de kracht, jouw vrouwelijke en jouw mannelijke kwaliteiten in balans te brengen. Ze te laten samenwerken als een team.

Na een natuurgeneeskundige opleiding van 4 jaar, bleef ik op zoek naar de werkelijke essentie. Werken aan de oorzaak en niet aan de symptomen, is voor mij een heel belangrijk uitgangspunt.

Door mijn sterke en gevoelige  intuitie voel ik de emotionele blokkades die mensen met zich meedragen. Emoties en overtuigingen die graag gezien en gevoeld willen worden, om zo een weg vrij te maken voor een authentieker leven. 

En last but zeker niet least:

De krachtige natuur gaf mij richtingaanwijzers. Via het fotograferen probeer ik mensen te bereiken om te gaan zien wie we in werkelijkheid zijn in de kern.

....Meer leven vanuit je essentie, meer vanuit je Ware Natuur....

Mijn spirituele pad begon in 1994 met Reiki...

Wat is reiki? De term Reiki komt van de Japanse woorden 'Rei'  en 'Ki' . 'Rei' betekend Universele en 'Ki' staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan  energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld.  

In 2012 heb ik de scholing voor EFT practioner gedaan. EFT staat voor Emotionel Freedom Technique. EFT laat linker -en rechterhelft met elkaar samenwerken. EFT haalt de pijn uit de herinneringen. Ook is EFT een stukje gereedschap wat je voor de rest van je leven meeneemt.

In maart 2016 kwam een multi energetische scholing op mijn pad. Een opleiding die enorm verrijkend bleek te zijn.

In de eerste plaats voor mezelf. Het proces van naar binnen keren, vastzittende emoties te herkennen, te zien en te accepteren, de ware boodschap onder de emotie te begrijpen.

Dit mooie diepgaande proces, ruimde steeds meer op en maakte plaats voor het zichtbaar worden van mijn kwaliteiten. 

Het leven wilt stromen, net als een rivier. Als de rivier dichtslibt wordt het tijd om de stenen uit het water te halen. 

 

Wil jij, ook jezelf gaan ontmoeten, vanuit je hart met ALLES wat er is en niet is. In aanvaarding. Wil jij het leven gaan leven van binnen naar buiten.... dan nodig ik je van harte uit! 

Ik zorg voor een veilige en rustige sfeer zodat je jouw innerlijke reis mag maken. We gaan de blokkades liefdevol ontmoeten. Het gaat je een vreugdevoller en ruimer leven opleveren! 

Alle wijsheid en kracht zit in jezelf!

Ik ondersteun je op weg naar een leven dat (weer) gaat stromen waarbij zichtbaar wordt wat je aan jezelf en van daaruit aan de wereld mag schenken.

 

Dus...lieve vrouw.... voel je welkom en wellicht tot ziens!

Een warme groet,

Anja

 

 

 

 

 

 

 

Het leven is een helende transformerende weg van de ziel...

Je gaan herinneren wie je echt bent is de mooiste en diepste ontmoeting met jezelf.

Koester en heb jezelf lief...